Parkeerplaats te huur voor DOK 3
[de Kaai – Groningen]

De prioriteit voor verhuur van deze parkeerplaats wordt in eerste instantie gegeven aan de huurder(s) van de woning van nummer 36. Wanneer deze bewoner(s) bij aanvang van de huur van het appartement heeft aangegeven geen interesse te hebben in het huren van de parkeerplaats, dan zal de parkeerplaats aan andere bewoners van DOK3 te huur worden aangeboden of derden. De huurperiode zal dan mogelijk zijn tot het moment dat het appartement overgaat naar een andere huurder van het appartement.

Privé parkeerplaats semi-overdekt in Groningen stad

Deze privé parkeerplaats is semi-overdekt en bevindt zich op de begane grond, aan de achterzijde van DOK3 aan De Kaai in Groningen. Het appartement en de liften zijn ook via de achterzijde van het appartementencomplex middels eigen sleutel te betreden.

Kijk hier voor beschikbaarheid en de actuele huurprijzen van deze parkeerplaats aan De Kaai in Groningen.

Wijzigingen voorbehouden. Aan de informatie op deze website Huren in Eemskwartier kunnen geen rechten worden ontleend. Het getekende huurcontract is leidend. 

[for English please read below]

Parking for rent at DOK 3
[De Kaai 36 – Groningen]

In the situation that the renters of apartment 36 do not need to hire the parking lot (to be decided at the start of the retal period of the apartment), the parking space for one car will be initially offered to other residents of DOK3. Rental period will last untill the moment the apartment is being hired by someone who does not need the parking lot.

Private parking lot, semi-covered in Groningen city

The private parking lot for one car is semi-covered and located on the ground floor at the rear side of DOK 3 in Eemskwartier Groningen. The apartment and lifts can be accessed via the rear of the apartment using an key.

Read here about the availability and prices of the parking lot at De Kaai 36 in Groningen.

Subject to change.
No rights can be derived from the information on this website.
The content of the signed contract is leading at all times.